Welkom op het gastenboek van Marius en Hanneke met betrekking tot hun reis door Zuid Frankrijk:

Wil je een reactie plaatsen in het gastenboek:

Klik dan HIER en onze webmaster zal er voor zorgen dat het zo spoedig mogelijk geplaatst wordt.

 

Ingekomen: 8 mei 2013 Van: Ernst Beckers
Hoi Marius & Hanneke,
 
Hele Fijne Vakantie...!!
 
Groetjes Ernst

Ingekomen: 8 mei 2013 Van: Erik
Hoi Hanneke,
Je bent op het juiste moment met vakantie gegaan. Nu het slechte weer in aantocht is. Heel veel plezier met met tijdens jullie avontuurlijke fietsvakantie.


Groeten, Erik


Ingekomen: 9 mei 2013 Van: W.Zoeteman

Hoi hanneke en marius

Daar gaan jullie weer bepakt en bezakt,heel veel succes hoor, Tandjes op elkaar en gaan met de fietsen zet hem op hoor tot later.


Ingekomen: 10 mei 2013 Van: Yvonne
Hallo Marius en Hanneke,
 
Ik wens jullie heel veel succes en plezier met jullie vierde uitdaging. Uiteraard volg ik jullie weer via de mooie site!
 
groetjes Yvonne

Ingekomen: 13 mei 2013 Van: Hanneke

Ha Hanneke,

 

Jullie zijn gestart. Nou je hebt er hard voor getraind. Veel succes en lekker genieten. Zelf net trainingsweekend in Valkenburg van de sportschool achter de rug.

 

Groetjes Hanneke (van de spinningles).


Ingekomen: 15 mei 2013 Van: Betty
Hallo Hanneke en Marius,

Leuk om jullie verhalen weer te lezen!!! Jullie zijn al een tijdje onderweg, maar ik zag gisteren het berichtje pas!  Vandaar mijn late reactie!
We hopen dat het weer goed is! Wij zijn vorige week terug gekomen uit Barcelona en hebben schitterend weer gehad! Vincent zijn verjaardag was heel leuk, hij heeft een parachute sprong gemaakt in de buurt bij Fiqueras. Hij vond het heel eng maar heeft er toch wel van genoten! Ik ben gisteren weer begonnen met werken en mag zo ook weer!
Heel veel plezier op jullie reis en we gaan het allemaal weer volgen!

Groetjes, Nico en Betty

Ingekomen: 15 mei 2013 Van: Leo

Hoi Hanneke en Marius,

 

Vanuit een zonovergoten Delft (was het maar waar) een groet en hele fijne tochten toegewenst


Ingekomen: 16 mei 2013 Van: Trudy
Hallo Hanneke en Marius;
 
in een schitterende bloemenpracht zijn jullie in leuk welkom geheten hoor. En wat een klimpartijen weer.
Heel veel succes verder
groetjes Trudi

Ingekomen: 16 mei 2013 Van: Ingrid
Ha Hanneke en Marius,

Ik volg jullie reis met een zweem van jaloezie. Niet wat betreft het fietsen maar wel het weer. Hier prut, regen regen regen. Geniet van al het moois gr Ingrid (werk).


Ingekomen: 22 mei 2013 Van: Willy

Hoi hanneke en Marius.

Alweer een aardig stukje hebben jullie erop zitten,gaat alles nog goed, geen zadelpijn? Jullie hebben weer een mooie route las ik,leuk hoor,en af en toe een beetje regen,nou hier is het weer om te huilen,geniet er maar lekker van ,de vakantie is zo weer om.Veel plezier saampies ,doei doei!! <3

Groetjes,Willy  (zusje) ..


Ingekomen: 22 mei 2013 Van: Ingrid

.Pffff wat een zware tocht zo te lezen. Maar het genieten maakt alles goed. Leuk he niet te weten waar je die avond slaapt. Toen wij door Andalusia toerden hadden we ook regelmatig het hotel voor ons alleen en kregen we zelfs de sleutel zodat de eigenaar op tijd naar huis kon. Leuk jullie avonturen te mogen lezen.

Gr Ingrid


Ingekomen: 23 mei 2013 Van: Ria en Christa

Lieve Hanneke en Marius,

 

Wat geweldig dat jullie weer een fietstocht aan het maken zijn. Jullie zien en ervaren op deze manier steeds weer mooie stukjes van onze wereld. Moet toch een goed gevoel geven en voor straks weer heel wat gespreksstof. We volgen jullie verslagen en genieten van de foto’s. Wees trots op jullie zelf en geniet zoveel mogelijk van deze reis.

 

Liefs Ria en Christa


Ingekomen: 23 mei 2013 Van: Betty en Nico
Hallo Hanneke en Marius,
Wat een onderneming weer!  Jullie moeten wel een geweldige conditie hebben!  Jammer dat het weer niet zo goed is maar daar weten we hier ook alles van.  Ik hoorde dat we deze week zelfs vorst aan de grond krijgen!
We duimen voor mooi weer! Heel leuk om jullie verhalen weer te lezen!  Goede reis verder en heel veel plezier!
Liefs, Nico en Betty

Ingekomen: 24 mei 2013 Van: Elly
Hallo Hanneke en Marius ,

Wat een geweldig avontuur is deze fietstocht weer en afgaand op jullie beschrijvingen is de natuur ook prachtig en lijkt het me heerlijk om in een middeleeuws zonnig dorpje aan een wijntje uit 1967 te zitten. Ik wens jullie nog een hele fijne en zonnige vakantie toe.  

Gr Elly


Ingekomen: 25 mei 2013 Van: Egbert en Anneke
Hallo Globetrotters,
Dat Hanneke een Dijk(e) van een klimmer is wisten we natuurlijk al. We leven erg met jullie mee, want de tocht is vast prachtig, maar het weer....maar goed om te lezen dat jullie toch elke avond weer welkom zijn in zo'n authentiek Spaans dorpje of stadje en weer wat op verhaal kunnen komen. Torre del Mar wacht op jullie en daar is het dan vast fantastisch weer. Hou vol!
Groet,
Anneke en Egbert

Ingekomen: 30 mei 2013 Van: Jolanda
Respect!  Is dat stukje hardlopen van mij niks bij. Geniet ervan en laat jullie koppies leegwaaien. 

Liefs Jolanda


Ingekomen: 11 juni 2013 Van: Ria en Christa

Lieve Marius en Hanneke,

 

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Marius!! Geniet van een nieuw levensjaar met wellicht weer nieuwe uitdagingen in het verschiet want het reisverslag volgend hebben jullie de smaak van het fietsen aardig te pakken.

Hopen dat jullie met veel plezier op deze fietstocht terugkijken, jullie hebben echt weer veel meegemaakt en het prima volbracht. Respect hiervoor.

Een welkom thuis vandaag, maak er een gezellige dag van.

Lieve groet,

Ria en Christa