Gastenboek:

Dit is het gastenboek van Dijkeopreis. Wil je een reactie plaatsen in het gastenboek klik dan hier. Onze webmaster zal er dan voor zorgen dat de reactie zo snel mogelijk op de site geplaatst wordt.

Ingekomen: 08 juli 2011 Van: Egbert en Anneke

Ha Marius en Hanneke, 

Hardstikke bedankt voor de Codex Calixtinus, die jullie voor ons hebben meegenomen uit de kathedraal van Santiago de Compostella. Het is al een oud boekje, 12e eeuw of zo is het niet, en de routes die er voor de pelgrimgangers in staan, zullen vast ook allemaal niet meer helemaal kloppen, maar ter voorbereiding op onze eigen pelgrimage zullen we er vast toch nog heel veel plezier aan beleven. Hoe jullie dat zo uit die kluis hebben kunnen meenemen....., nou ja dat horen we vast binnenkort. 

Anneke en Egbert

Ingekomen: 06 juli 2011 Van: Hermin

Hoi Marius en Hanneke, 

Leuk om alle foto`s te bekijken hoor!! Ik vind het een hele prestatie, maar wat komen jullie mooie plekken tegen, dat is zeker de moeite waard. Ik hoop dat jullie een hele mooie tijd hebben gehad, waar met plezier op teruggekeken kan worden. Heb het niet goed kunnen volgen i.v.m. mijn eigen vakantie. Maar het ziet er super leuk uit allemaal, al zal het best af en toe heel zwaar zijn geweest. 

Gelukkig allebei weer gezond thuis!!

Tot gauw.  Groetjes Hermin.


Ingekomen: 06 juli 2011 Van: Stan en Nelly

Ola Hanneke en Marius, 

Vandaag 6 Juli zijn ook wij teruggekeerd op de thuisbasis. We hebben snel het reisverslag van jullie reis nadat we afscheid van elkaar hebben genomen in  Santiago doorgelezen. We waren echt benieuwd hoe het jullie vergaan is na Santiago. Echt een avontuurlijke reis, maar  zijn toch blij dit niet te hebben gedaan als we jullie verslag lezen, maar ja zo’n fietskanjers zoals jullie. We zijn nu een beetje veel moe, maar toch zo nieuwsgierig omdat we samen met jullie toch leuke dingen beleefd hebben. We melden ons nog op korte termijn. 

Groetjes, De Limburgers

Stan en Nelly

Ingekomen: 03 juli 2011 Van: Jose Kolkman

Welkom thuis!


Ingekomen: 03 juli 2011 Van: Alie Lekkerkerker

Hoi Marius en Hanneke, 

Welkom thuis!!!!!!!!!!!!!!!!! Wat een prestatie, heb erg meegeleefd. Hoop jullie snel te zien op Ostana. 

Liefs Alie

Ingekomen: 02 juli 2011 Van: Henny en Hemmie

Hallo Marius en Hanneke, 

Een superprestatie van jullie! Van harte proficiat met het behalen van jullie doel. Het was heel fijn om op deze manier jullie reis te kunnen volgen. Hebben we een klein beetje een idee wat jullie allemaal meegemaakt hebben. We zien er naar uit jullie binnenkort weer te mogen ontmoeten. 

Groetjes Hennie en Hemmy

Ingekomen: 02 juli 2011 Van: Teun en Jolanda

Gefeliciteerd! 
Wat zullen jullie en goed gevoel hebben. We zijn trots op jullie. Tot gauw op Ostana. 

Liefs van Teun en Jolanda

Ingekomen: 01 juli 2011 Van: Bianca Rietdijk

Hallo Hanneke en Marius, 

Super zeg, jullie prestatie! Van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie doel en met het afleggen van zoveel kilometers! Als ik de verhalen zo lees, is het een geweldige ervaring geweest. Ik vond het erg leuk om jullie vorderingen te volgen en wat een prachtige foto’s! Nu lekker bijkomen van alle indrukken. 

Groetjes, Bianca Rietdijk

Ingekomen: 01 juli 2011 Van: Willy Zoeteman

Hoi Hanneke en Marius, 

Jammer dat dit zo een beetje het einde van jullie pelgrimavontuur is, ik ben iedere dag naar boven gerend om te kijken, ik zal het missen hoor!  Wat lijk je veel op onze moeder op de foto's Hanneke en wat een mooie foto's hebben jullie gemaakt zeg, schitterend. Maak je niet druk om Yrsan hoor hij is weer de oude, gelukkig..... 

pffff. groetjes, Willy.


Ingekomen: 30 Juni 2011 Van: Betty

Hallo Hanneke en Marius, 

Even nog een berichtje in jullie gastenboek! Jullie zullen nu wel snel thuis zijn,  dus "WELKOM TERUG IN NEDERLAND!" Het zal best  moeilijk zijn om na het vrije leven in het gareel te moeten, maar het is natuurlijk ook leuk om je kinderen, familie en vrienden weer te zien! Jullie zouden eigenlijk weer vakantie moeten hebben om uit te rusten en om alle ervaringen te verwerken. Maar dat zit er helaas niet in! Leuk om jullie binnenkort life te zien  en te spreken en natuurlijk alles te horen van jullie geweldige reis! 

groetjes, Nico en Betty


Ingekomen: 26 Juni 2011 Van: Erik Blom

Chapeau, chapeau bas.

Het mooiste wat er is als je je doel weet te bereiken. Fantastisch!!! Een goede reis verder. Ik blijf jullie op de voet volgen.

Groeten,

Erik Blom.


Ingekomen: 25 Juni 2011 Van: Betty

Hallo zwoegers, 

Wat een ellende als je zo moet klimmen en het is de verkeerde weg! Dan kan je toch zien dat niet alle veranderingen in de boekjes worden aangegeven. Heel vervelend, maar een troost was natuurlijk het mooie uitzicht! Al kan ik mij voorstellen dat je na zo'n klim dat even niet meer ziet! Hanneke, we hopen dat je niet al teveel last hebt van je val en de schaafwond op je knie! Pas goed op jullie zelf en een hele goede voortzetting van jullie terugreis.  

groetjes, Nico en Betty


Ingekomen: 23 Juni 2011 Van: Olga

Hallo Marius en Hanneke,  

Toch maar eens een berichtje om te laten weten dat de reis vanuit HWW zorg gevolgd wordt.  Zo vol verhalen al voor dat je op vakantie ging, zo veel meer zullen het  er zijn als je weer terug bent. Maar het ziet er goed uit. Veel succes met de laatste zware loodjes. Tot over twee weken.  

Groeten Olga.

Ingekomen: 23 Juni 2011 Van: Karin

Hallo Marius en Hanneke, 

Eind april sprak ik Marius, die vertelde over jullie 'vakantieplannen'. Dat leek mij een hele onderneming... En dan nu: geweldig, na ruim een maand fietsen, met alle ups en downs die daar bijhoren, toch doorzetten om Santiago te bereiken. Gefeliciteerd met het behalen van het doel !!! Het moet een geweldige ervaring zijn om zo lang ergens naar toe te werken, het avontuur aan te gaan en dan het doel te bereiken. Dit zijn ervaringen en herinneringen die er toe doen! Dank jullie wel voor de verslagen en foto's waardoor ik, eigenlijk 'vanuit de luie stoel', een stukje van die ervaringen mocht meebeleven. Tja, en dan natuurlijk de terugweg... Dat moet toch vreemd voelen, een heel ander doel... Maar geniet ook daar nog zo veel mogelijk van. Nog veel mooie kilometers (en ervaringen) gewenst! 

Groetjes, Karin

Ingekomen: 23 Juni 2011 Van: Egbert en Anneke

Hallo Hanneke en Marius, 

Geweldig dat jullie het gehaald hebben en deze pelgrimage hebben volbracht. En natuurlijk brengen pelgrims offers, maar de euforie dat je met elkaar en een paar fietsen toch een historische prestatie hebt neergezet, zal dat zeker overwinnen. En nu naar Bilbao, op naar een hypermoderne, misschien wel futuristische beleving in het Guggenheimmuseum. Een wereld van verschil maar het tekent de dynamiek van het leven. Het zal jullie zeker inspireren. En ga beslist naar het Plaza Major om een heerlijke pinxtos te eten in Bar Gatz. De ultieme beloning voor al jullie inspanningen. Hou vol! 

Anneke en Egbert

Ingekomen: 22 Juni 2011 Van: Ad en Anita

Hey vrienden uit het Westen,  

Gefeliciteerd jullie beiden met het behaalde einddoel. Petje AF !!!!!! Even een paar daagjes rust en dan op de pedalen richting Bilbao. We hopen jullie binnenkort weer op de camping te mogen treffen inclusief de witte indrukken van weken op het zadel zitten en afzien !!!!!
Kijk goed uit bij het oversteken en kom vooral gezond weer thuis.

Kanjers...... Ad en Anita


Ingekomen: 22 Juni 2011 Van: Jan en Gery

Lieve camping buurtjes,  

Geweldig!!   Het is volbracht!!!    Gefeliciteerd!!!!!  

Ook wij hebben met veel bewondering en respect jullie verslagen op de computer gevolgd. Doordat de computer door een virus een week buiten gebruik was lezen wij nu pas dat het einddoel is gehaald. Heel emotioneel. Kan begrijpen wat er door jullie heen gaat. Geniet er volop van en rust lekker uit.  

Liefs en groeten van ...Jan en Gery.


Ingekomen: 21 Juni 2011 Van: Betty en Nico

Hallo Hanneke en Marius, 

Jullie zijn er!!!! Geweldig!!!! Wat zal dat een fantastisch moment geweest zijn als je daar dan staat! Toen ik het las kreeg ik kippenvel. We hebben jullie reisverslagen natuurlijk allemaal gelezen dus we hebben toch een beetje mee gefietst. Weliswaar achter de computer maar we waren er bij! Na zoveel inspanning en geweldig doorzettingsvermogen het doel eindelijk bereikt. Jullie zijn echt KANJERS met  HOOFDLETTERS!!!

We zijn gisteren terug gekomen uit Barcelona, dus vandaar de wat late reactie. Geniet lekker van de rustperiode, jullie verdienen dat nu wel.

Veel plezier nog.

Groetjes, Nico en Betty

Ingekomen: 21 Juni 2011 Van: Harry en Ria

Wauw Hanneke en Marius, 

Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie, wat zal dat een bijzonder gevoel opleveren, dat neemt niemand jullie ooit meer af. En .... ???? op naar  Bilbao... op de fiets of  ?????  succes ook de laatste dagen van deze geweldige reis.

Geniet ervan en van elkaar en een behouden thuisreis toegewenst.

Groeten Harry en Ria.

Ingekomen: 21 Juni 2011 Van: Alie

Hoi Hanneke en Marius, 

Wat geweldig. proficiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kreeg het er  helemaal koud van toen ik net het verslag las van jullie laatste dag en de aankomst in Santiago. Wat zullen jullie trots en blij zijn nu het doel bereikt is. Wat een emotie GEWELDIG. En nu even genieten?  Een paar dagen rust? En dan de terug reis? 

Lieve groet Alie.

Ingekomen: 21 Juni 2011 Van: Willy

Hoi H&M, 

Jullie hebben je doel bereikt, hardstikke goed van jullie zeg! Nog even en jullie zijn alweer thuis,wat gaat de tijd snel voorbij he. Geniet nog maar lekker van alles, hier gaat alles goed, lekker stofzuigen en poten sporen wegpoetsen!  Misschien hou ik hem wel hij is zooooo lief. Iedereen is dol op hem zelf het buurmeisje aan de overkant en op mijn werk ook ik heb hem een keer meegenomen. Ze vinden hem allemaal stoer!

Tot later, groetjes Willy.

Ingekomen: 19 Juni 2011 Van: Ria en Christa.

Lieve Hanneke en Marius, 

Vandaag dan voor jullie de grote dag, bestemming Santiago bereikt, althans daar gaan we geheel van uit. Bravo, bravo, bravissimo!!!! Wat zal dat een voldaan en supertrots gevoel zijn voor jullie, dat hebben jullie toch maar mooi samen volbracht. Klasse. We hadden heel wat reisverslagen in te halen na een volle week vakantie op Ostana met de kids. Waren wel al bijgepraat door Alie die jullie ook op het wielspoor volgt. De foto’s geven een mooie indruk van hetgeen jullie zien, tot jullie nemen en welke hoogtes er te bedwingen zijn. We kunnen ons goed voorstellen dat het toevoegen van jullie eigen steen aan de berg een emotioneel hoogtepunt was, zijn nu dan ook heel benieuwd hoe de aankomst in Santiago voor jullie voelde.

We hopen snel te lezen hoe dit weekend voor jullie verlopen is. Geniet van hetgeen er al door jullie bereikt is. 

Veel liefs, Ria en Christa.

Ingekomen: 16 Juni 2011 Van: Peep en Marian

Beste Hanneke en Marius, 

We krijgen steeds meer bewondering voor jullie! Het doorzettingsvermogen! Dat moet wel leiden tot diepe loutering, en misschien ook tot heiliging in Santiago. We zijn benieuwd of we over een tijdje een andere Marius en een andere Hanneke zullen terugzien. De afgelopen weken zijn we in Frankrijk geweest, aan de westkant, en we hebben uitgekeken naar sporen van jullie die er toen ook ergens moesten rijden. Niet gezien, maar wel iets van gevoeld toen we fietsen huurden en tegen de wind in moesten. Het was heel leuk. Toch is een paar duizend kilometer wel wat veel als je niet zo bikkelig bent.

Krijgen jullie al vleugels, met Santiago in het zicht? Hou vol! 

Groetjes van Marian en Peep.


Ingekomen: 15 Juni 2011 Van: Jen en Jan

Hi Hanneke en Marius, 

Jullie zijn er al bijna..Jen en ik hebben jullie ademloos gevolgd! En wij zijn geïnspireerd om dezelfde tocht met een spartamet te gaan maken....We waren ook erg onder de indruk van de foto's van Hanneke d'r blaren. Ze circuleren nu ergens rond op het intranet. We wensen jullie veel plezier met de laatste loodjes en terug , het is heerlijk om jullie zo te zien genieten!!!! Vooral het eten spreekt ons erg aan....!! 

Groet ,

Jen en Jan

Ingekomen: 15 Juni 2011 Van: Erik Blom

Beste Mensen,

Wat leuk om te lezen wat voor avontuur jullie beleven. Het is zeer inspirerend om het allemaal te lezen. Natuurlijk niet te  vergeten de mooie foto's.

Succes verder met jullie reis

Groetjes,

Erik Blom.

Ingekomen: 13 Juni 2011 Van: Annie

Hallo Hanneke en Marius,

Ik dacht eens even kijken hoe ver ze al zijn. Volgens het aantal kilometers hebben jullie al bijna je doel bereikt. Fantastisch zeg, een enorme prestatie! Nu ga ik jullie reisverslag eens goed lezen. Hier voor nog geen tijd gehad, dat heb je zo met pensionado's. 

Goede reis verder en lekker genieten. 

Groetjes, Annie


Ingekomen: 13 Juni 2011 Van: Lydia

Beste Marius (en Hanneke natuurlijk), 

Ik word al moe als ik de verslagen lees, maar het klinkt allemaal heel gaaf! Succes nog verder!

Groetjes,

Lydia Carels

Ingekomen: 11 Juni 2011 Van: Bianca Rietdijk

Hallo Hanneke en Marius, 

Ik volg met veel belangstelling jullie reis. Wat leuk dat jullie zo trouw de verslagen bijhouden, erg leuk om te lezen. Wat moet het een geweldige ervaring zijn. Ook erg leuk dat jullie steeds meer pelgrim-gangers tegenkomen onderweg. Zo werk je met elkaar naar hetzelfde einddoel toe.
Jullie leggen ook behoorlijk wat kilometers per dag af, petje af!
Geniet van de komende dagen! 

Groetjes, Bianca Rietdijk.

Ingekomen: 09 Juni 2011 Van: Jolanda

Hoi Hanneke en Marius,

Ik ben onder de indruk van jullie tempo op jullie tocht. Een gemiddelde van 25 a 30 kilometer per uur is hard fietsen/werken. En dan nog al die regen erbij. Leuk om jullie op deze manier te volgen vanuit een zeer droog Nederland. A.s. zaterdag ga ik zelf starten met de RoPaRun [Parijs-Rotterdam] als fietsbegeleidster van de hardlopers. In totaal 532 kilometer. We starten 1.00 's nachts [zondagmorgen] en komen rond 14.45 aan in Rotterdam [maandag]. En dat allemaal op mijn nieuwe Santos. 

Groetjes Jolanda.

Ingekomen: 09 Juni 2011 Van: Darmi

Hoi Hanneke & Marius,  

Wat geweldig dat jullie al zover hebben gefietst en dat ook nog in de regen!!!! Maar, zo te lezen in jullie verslag, gelukkig maken jullie veel leuke dingen mee en zien jullie heel veel.  

Groetjes en heeeeel veel plezier voor de hele reis.

Darmi.

Ingekomen: 09 Juni 2011 Van: Roelof en Neli

Hallo Marius en Hanneke, 

Even weer fijn bijgelezen, knap hoor dat je iedere dag de moed hebt om een dagverslag te maken. Het is heel fijn om zo op de hoogte te blijven. Door het stukje van Harry en Ria kwam ik er achter dat jullie de afgelegde route op de kaart “in tekenen”. Dan pas zie je hoeveel kilometers jullie al in de benen hebben.
Roelof is vanmiddag terug gekomen van een paar dagen jacht in Duitsland en is nu boven bezig om een dakkapel te slopen. Zaterdag komt de timmerman om de tweede nieuwe dakkapel te plaatsen en daarna moeten de dakpannen nog vervangen worden. Dus de mensen zien ons dit seizoen ook niet zoveel op de camping.
Hebben jullie nog van de heidebrand in het natuurgebied Aamsveen gehoord, afgelopen vrijdag vloog de blushelikopter af en aan over de camping, een spectaculair gezicht.

Het gaat jullie goed en ga zo door.  

liefs, Roelof & Neli en de meiden.

Ingekomen: 09 Juni 2011 Van: Ineke Kersch

Hoi Marius en Hanneke,

Heb jullie verslag tot nu toe gelezen en het klinkt fantastisch. Wat een belevenis!. En wat kom je los van de dagelijkse sleur en beslommeringen op deze manier, je creëert letterlijk steeds meer afstand .
Wat jullie gezondheid betreft lijkt het allemaal goed te gaan, dus ik ben trots op jullie!

Ga zo door en zet hem op voor de laatste fase ! Heel veel succes en plezier.

Ineke Kersch


Ingekomen: 08 Juni 2011 Van: Egbert en Anneke

Fantastisch om bijna elke dag weer een nieuwe update te lezen van jullie reis en belevenissen. Echt niets blijft jullie bespaard. Bergen, regen, kou en minuscule slaapcellen, die je ook nog met anderen moet delen. Een ware pelgrimage. Wat blijkbaar erg goed gaat, zijn de fietsen. Nog niets gelezen over lekke banden of ander fietsenmalheur. En eigenlijk nog maar net onderweg en nu al in Spanje. Geweldig.
Weet je wat, we branden een kaarsje op de goede afloop van het laatste stuk naar Santiago. We zagen op de foto dat jullie dat zelf ook al af en toe doen. Wel passend eigenlijk. We nemen er ook een glaasje wijn bij hoor.

Wat zullen jullie inmiddels sterk zijn. Niets kan jullie nu nog stoppen! Ga door!

En die Ad is ook een volhouder met het bijhouden van de site! Chapeau! 

Liefs, Anneke en Egbert.


Ingekomen: 08 Juni 2011 Van: Ingrid van den Bosch

Ha Hanneke en Marius,

Hier weer een levensteken van Marjo en Ingrid. Wij gaan steeds meer ons petje voor jullie afnemen! Wat een prestatie. Hier alles goed hoor Hanneke, jij krijgt de groeten van alle patiënten. Ze vinden het leuk om van ons te horen hoe het met jou gaat en waar jij zo'n beetje bent nu. Groeten van ons tweetjes.

Ps Ik ( Ingrid) ga a.s. vrijdag voor 3 weken op vakantie. Weet niet of het mij dan lukt wat te laten horen.

Maar ...ik vergeet je niet hoor :)


Ingekomen: 08 Juni 2011 Van: Hennie en Hemmy

Hoi Hanneke en Marius, 

Super wat een eind zijn jullie al. Petje af voor jullie prestatie. We denken vaak aan jullie wanneer wij onderuit zitten in de zon (of schaduw). Heel leuk om jullie reisverslag op deze manier te volgen.
We wensen jullie veel sterkte in de Pyreneeën. Het zal best wel zwaar zijn. 

Groetjes Hennie en Hemmy.

Ingekomen: 07 Juni 2011 Van: Ria en Christa

Lieve Hanneke en Marius, 

Even een inhaalslag moeten maken met het lezen van jullie reisverslagen i.v.m. het lange Hemelvaartweekend op Ostana. En dan zijn jullie vandaag natuurlijk al weer een stuk verder gekomen. Wat gaan jullie goed en wat hebben we daar een bewondering voor. Het is enorm leuk om over jullie belevenissen te lezen en de daarbij horende foto’s te bekijken. Wat kunnen fietsers toch een afstand overbruggen in relatief korte tijd en wat is het goed dat jullie keuzes kunnen maken per dag in welke afstand er die dag het beste bij jullie past. Jullie reisschema zit gedegen in elkaar. Wij hebben warme dagen achter de rug op de camping, zelfs Ad is met ons gaan zwemmen, dus dan kun je wel inschatten hoe tropisch het was. We missen jullie wel hoor, hadden een lek tentje van de kids  (na heftige onweersbuien in de nacht van zaterdag op zondag ) maar geen Obelinkfans in de buurt. Hebben er nu 1 besteld via hun webwinkel, wordt waarschijnlijk morgen thuis afgeleverd om dan het weekend mee te nemen voor de Pinksteren. Ach ja, zo maken wij ook wat mee!
We blijven gezellig met jullie meetrappen in gedachten, zijn benieuwd naar de komende reisverslagen in de Pyreneeën. Op naar een vierde topweek!!!!

Geniet ervan samen,

liefs, Ria en Christa


Ingekomen: 07 Juni 2011 Van: Nico en Betty

Hoi Hanneke en Marius, 

Geweldig om te fietsen door de wijngaarden van St. Emilion en Les Landes! Jullie hebben er toch wel een heerlijk  glaasje wijn genomen!!!
Het klinkt goed dat jullie er al 1650 km op hebben zitten. Al kramp in de kuiten? Het zal wel niet gezien de goede voorbereidingen. Daphne is vanmorgen geweest dus we zien er weer goed geknipt uit voor de Pinksteren. Ga zo weer werken!

Groetjes en doe je best met al die heuveltjes op te fietsen! 

Tot de volgende keer! Nico en Betty


Ingekomen: 06 Juni 2011 Van: Greetje en Ben.

Jippie wat schieten jullie al op.. Zo te zien komen jullie nu in de heksenketel van de camino in spanje laat 't maar le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lieve groet, 

Bennie en Greetje..


Ingekomen: 06 Juni 2011 Van: Henk en Willy

Hoi hoi zus en zwager, 

Wat hebben jullie al een eind op de pedalen getrapt zeg, ik denk dat ik een fiets met een accu koop lekker relaxed!  Wat een leuke foto van dat  wilde zwijn, hij was zeker gevlucht toen je de foto nam, niet te zien hoor? En dan die ezel met zijn kuren, was dat nou ezeltje strek je of tafeltje dekje?...... alle gekheid op een stokje, jullie gaan nu de klim maken....heel veel sterkte,  neem wel je rust hoor!!!!  

Groetjes het hondekindje Yrsan, Henk en Willy xxx

Ingekomen: 05 Juni 2011 Van: Harry en Ria

Hallo  Hanneke en Marius,

Vandaag voor het eerst kennisgemaakt met jullie site en dus jullie belevenissen. .......     Wauw!!!!!............    Petje af, allereerst voor jullie doorzettingsvermogen en prestaties,  gelukkig lezen we regelmatig ook over het "smakelijke" deel van de reis dus dat zit vast allemaal wel goed (en dan 't liefst zonder nog meer blaren) en zeker ook voor de mooi verzorgde site, leuk ook die kleine routekaartjes zo zijn jullie helemaal  goed te volgen, geweldig!  Nog veel succes, plezier en een geweldige tijd toegewenst samen.  We zullen jullie via de site zeker blijven volgen.

Harry en Ria Hoffman.

Ingekomen: 05 Juni 2011 Van: Mieke
Hallo Pelgrims,
 
Zit met veel bewondering jullie verslag te lezen. Heel veel succes nog met de komende kilometers en beklimmingen.
 
Groetjes,

Mieke.


Ingekomen: 05 Juni 2011 Van: Alie

Hai Marius en Hanneke, 

Wat geweldig gaat het. Ik lees het iedere keer met veel bewondering.Wat een uithoudings /doorzettings vermogen hebben jullie. Vind het zo knap..Vind ook heel leuk hoe jij je verslagen schrijft Marius. Hoor op Ostana ook alleen maar goede reactie`s van mensen. Zal jullie ook goed doen denk ik. Maar begrijp ook dat jullie er ook echt van genieten. Ik was weer lekker een lang weekend op Ostana met heel veel mooi weer. Zag ook dat er de laatste dagen niet veel mensen hebben gereageerd. Maar iedereen was hier ook een paar dagen weg hè. Ostana was vol. 40 gasten plaatsen bezet.
Er was brand in het Aamsveen, Wat wel spannend was hoor. Zaterdag de hele dag de blusheli die overvloog, die water kwam halen uit het zwarte gat of het Rutbeek. De camping is gespaard gebleven, mensen moesten wel de hele  dag weg, maar konden gelukkig 's avonds weer terugkeren. Veel succes verder, zet door en ook genieten hè, blijf jullie volgen hoor. 

Lieve groet Alie

Ingekomen: 01 Juni 2011 Van: Frans en Veroon

Heeee hallo, 

Zitten met bewondering te kijken en te lezen, ja we houden jullie goed in de gaten. Echt TOPPIE wat jullie doen. Wij doen het jullie in ieder geval niet na.

Hier gaat alles goed, en ik zou zeggen, doe het rustig aan en nog veel veilige kilometers.  

Groetjes en een dikke knuf van ons, 

Frans en Veroon.

Ingekomen: 31 Mei 2011 Van: Gerlinda

Hey fietsende vakantie gangers...heb de verslagen vandaag voor het eerst gelezen...
Vind het erg bijzonder en heb vooral respect voor het feit dat je dat toch maar eventjes doet op jullie fietsje....petje af hoor...en nou ja dat eventjes doen is wel heel makkelijk gezegd, want als ik het allemaal zo lees, met de blaar op je bil, en dan nog moeten fietsen....krijg al pijn in mijn bil als ik er aan denk..
Ik zou het niet overleeft hebben denk ik, ben al zo'n brokkenmaker op de fiets...vorige week nog over de kop geslagen, 2 ribben gekneusd, dus voor mij is de afstand van huis naar werk en supermarkt al ver genoeg....

Mooie foto's ook zeg, je zal onderweg je ogen wel uitkijken in die omgeving.. Nou nog heel veel succes en vooral heel veel vakantieplezier....geniet er van...tis een vakantie om niet meer te vergeten denk ik zo....

Groetjes en liefs....Gerlinda en kids....


Ingekomen: 31 Mei 2011 Van: Rob van de Does

Hallo Dijke (n) op reis,

Leuke verslagen schrijven jullie. Goede reis. Rij voorzichtig.

Groeten Rob vd Does


Ingekomen: 31 Mei 2011 Van: Nico en Betty

Hallo Hanneke en Marius, 

Jullie kunnen gerust bij terugkomst de reisverslagen in boekvorm gaan uitbrengen! Het is heel leuk om te lezen en je maakt er mensen enthousiast mee om de reis ook te gaan doen. Geweldig dat jullie de 1000 km grens hebben bereikt!

Als ik er aan denk om met nachtvorst in een tent te moeten gaan liggen en in de ochtend in de kou op te staan, krijg ik steeds meer respect voor jullie. Gelukkig is het overdag mooi weer. 

Groetjes en tot de volgende keer, 

Nico en Betty.

Ingekomen: 30 Mei 2011 Van: Hein

Hi folks,

Heeerrrrrlijk onderweg mmmmmm !!!  Heel leuke intro op de site over Santiago en zo.. Alleen zijn het niet de zonden die vergeven worden als je in het Heilig Jaar de open deur doortrekt. Het zijn de gevolgen van de zonden [inde vorm van straffen,die je door je zonden hebt opgelopen] die door de volle aflaat worden kwijtgescholden. Gedeeltelijke aflaten zijn de norm...goede werken..geestelijke lezing, gebed en met liefde de moeilijkheden van het leven doorstaan [een blaar op je bil,waar je op moet zitten] etc. De [volle] aflaat komt dus na de biecht,d.i.het sacrament van verzoening..waarin je de zondenvergeving letterlijk ondergaat.

Heel veel inspiratie toegewenst voor jullie beiden...wat is het leven mooi..."alles is genade".

groet van Hein...op dit moment floris nightingale.


Ingekomen: 29 Mei 2011 Van: Ton

Dag samen, 

Ik hoop dat de reis jullie verwachtingen waar maakt, de foto's en het verslag zien er goed uit en geven een goede indruk. Dat het "wer" mee mag zitten, succes met jullie tocht! 

met vriendelijke groet, 

Ton de W.

 

Ingekomen: 29 Mei 2011 Van: Willy

Hoi luitjes (lui zeker niet!), 

Alles goed ? Er is al een paar dagen geen reisverslag.
Ik ben naar de toppers geweest,wat een mensenmassa zeg, het tegenovergestelde van jullie fietsfestijn van bergie op en dan weer bergie af, en dan die muziekboxen,  zooooo hard!

Jullie genieten van de rust en alles wat er bij hoort, doe jullie best he, ik volg jullie met mijn ogen. 

willyXX

Ingekomen: 29 Mei 2011 Van: Rob en Hanna Bril

Hallo Hanneke en Marius, 

Dat is best wel pittig,ik heb net alles gelezen, maar ontzettend leuk om die verslagen te lezen. We hopen dat de zadelpijn mee valt en er geen blaren meer op de billen komen. Succes verder en we blijven jullie volgen tot de volgende keer en fijne vakantie. 

Groetjes Rob en Hanna Bril.

Ingekomen: 28 Mei 2011 Van: cilia, millo mia en erly

Beste Marius en Hanneke, 

Volgens ons loop je aardig in op je leverschema, eh je reisschema. Of je even bij sct langs wil gaan voor verlenging van je reisindicatie. Wij doen het niet! Een tweede mogelijkheid is om gewoon langzamer te gaan fietsen en nog meer te genieten van je omgeving en de tocht. Misschien kun je het fietsen vervangen door lopen. dan doe je er iets langer over en kan de compeed weer daar waar het voor bestemd is!
Je snapt wel dat wij dit schrijven uit jaloezie en respect voor jullie doorzettingsvermogen.

Hartelijke groet,

cilia, millo mia en erly

Ingekomen: 28 Mei 2011 Van: Marjo en Ingrid

Hallo Hanneke en Marius, 

Wij hebben net vol ongeloof jullie verslag weer gelezen en o o wat een stelletje doorbijters zijn jullie. Hoe is het met jouw bil????  Hoop dat jij er geen last meer van hebt. Is het weer bij jullie nu beter en de temperatuur wat hoger?

Hier momenteel BUTWEER. Donker en fris( zeer fris volgens Marjo). We volgen jullie op de voet(fiets). Nu ff rustig dus ....tijd  om iets te mailen.

Veel plezier en genieten!!!!!

Marjo en Ingrid

Ingekomen: 27 Mei 2011 Van: Marlène.

Hoi lieve allebei,

Wat een belevenissen. het is bijzonder leuk om jullie via de mail te volgen. Ik wens jullie nog veel meer plezierige uren, fijne voortzetting .

Groeten,

Marlène.

Ingekomen: 26 Mei 2011 Van: Minetta

Haha, waar compeed toch niet allemaal goed voor is!!! Maar de tweede week gaat in, w.s wordt het straks warmer, hier vanavond voor het eerst een hoosbui geweest in ieder geval goed voor de tuin. Zie Daphne w.s deze week, had een mooie oorbel met bloem en bling bling laten maken voor haar. En jullie hebben al wat kilometers gemaakt zeg, Geniet morgen van een dagje rust wij Yvonne en Minetta,wensen jullie een mooie week toe..... 

Groetjes!

Ingekomen: 25 Mei 2011 Van: Ria en Christa

Lieve Hanneke en Marius, 

Jemig wat gaan jullie goed!!! Volgens ons hebben jullie in ieder geval een kwart van het aantal te fietsen kilometers er op zitten en nu al, lijkt ons, een schat aan indrukken en belevenissen. Wat zullen jullie trots en tevreden zijn met hoe het allemaal verloopt. Fijn om te weten dat de tent een regenbui doorstaat en jullie spieren het klimmen en daarna het zalige afdalen. Enorm leuk om te lezen dat jullie de dagen zo afwisselend invullen en zo steeds meer in jullie ‘rugzak’ stoppen om later met plezier op terug te kunnen kijken. We blijven jullie volgen en wensen jullie een top 2e week toe.

Veel liefs, Ria en Christa.

Ingekomen: 25 Mei 2011 Van: Judith Romijn

Hallo Fietsers, 

Wij gaan over een maand dezelfde route volgen, maar helaas hebben wij niet zolang als jullie de tijd, dus wij gaan maar tot Pamplona (als alles meezit), maar we kijken er nu al erg naar uit en ik geniet al van jullie verhalen. 

Judith Romijn.

Ingekomen: 24 Mei 2011 Van: Betty van Leeuwen

Hallo geweldige fietsers.

We genieten van jullie reisverslagen! Het is wat anders dan met de auto overal door heen te scheuren. Je ziet veel meer en kan genieten van de omgeving. Maar we blijven het wel een heel end vinden! Wij zijn ook aan het oefenen en gaan zelfs op de fiets naar de sportschool! Gelukkig wordt het weer ook beter voor jullie. Geniet er van en jullie horen van ons.

groetjes, Nico en Betty


Ingekomen: 24 Mei 2011 Van: Harrie en Els

He Hanneke en Marius, 

Leuk dat we de mooie website hebben gekregen via Ad en Anita. Harrie en ik hopen dat jullie reis zo gaat zoals jullie hadden gehoopt. Ik vind het eeeeennnnoooorrrrrmmmm stoer om zoiets te doen. Vooral dat bergje op en af….  Nou jullie, nog even genieten he!
Harrie en ik gaan (met de auto) naar Spanje begin juni.  Wij hebben 4 weken vakantie gekregen van onze werkgevers, dus dat is ook niet verkeerd. 

Veel groetjes, 

Harrie en Els Harperink.


Ingekomen: 24 Mei 2011 Van: Peter en Trudy

Hallo, 

Chapeau voor jullie onderneming. Wij doen het jullie niet na. Zorg er wel voor dat jullie gezond weer terug komen zodat er weer gebouled kan worden.
Succes (en sterkte met de blaar). 

Met vriendelijke groeten, Peter en Trudy (Ostana)


Ingekomen: 24 Mei 2011 Van: Minetta Kegel

Hallo Marius en Hanneke, 

Jeetje wat een leuk verslag om te lezen, maar wel behoorlijk vermoeiend, en dan ook nog gewoon koken goed zeg!  Hou jullie haaks en blijf gezond. Ik blijf jullie volgen..... succes!   

Groetjes Minetta.

Ingekomen: 23 Mei 2011 Van: Yvonne Dolfing

Hallo Hanneke en Marius,

Wat leuk dat alles goed gaat, zet m op he? Hopelijk wordt je blaar snel een eeltplek! Heel veel succes!

Groetjes Yvonne Dolfing.

Ingekomen: 23 Mei 2011 Van: Hans en Ellen

Hey Marius en Hanneke,

Leuk verslag; jullie hebben er echt plezier in: gaaf te lezen! Nog vele fijne kilometers toegewenst.`

Hans en Ellen.


Ingekomen: 23 Mei 2011 Van: Alie

Hoi Hanneke en Marius, 

Al weer een week onderweg. Geweldig. ik bewonder jullie ook hoor iedere dag zo`n eind fietsen en dan ook nog koken tent opzetten etc. etc..  Hoe is het met je billen Hanneke? gaat het weer een beetje? Blijf jullie volgen hoor. Vind ik ook heel leuk. Ziet er ook erg mooi uit moet ik zeggen. Heel veel succes en veel plezier en ook genieten he. 

Groet Alie.

Ingekomen: 22 Mei 2011 Van: Anneke en Egbert

We rijden een beetje met jullie mee. Via de site natuurlijk, maar ook in het echt, hoewel we gepast en eerbiedig afstand bewaren van dappere en eerbiedwaardige Compostellagangers. Toen jullie in Ulvenhout zaten, waren wij in Ossendrecht en nu jullie Frankrijk binnen fietsen, zitten wij al richting Poitiers. Althans een stukje meer naar het midden in de Creuse, net iets te ver voor een ommetje. En waar jullie genieten van kanaaltjes, riviertjes, sluizen en de eerste colletjes, hebben wij onderweg niets gezien dan asfalt en tolpoortjes. Daar staat tegenover dat wij nu heerlijk in het zonnetje zitten, een boekje lezen en wat wandelen in een prachtige lommerrijke omgeving. Ook leuk. Maar jullie zijn de bikkels. Hou vol! 

Anneke en Egbert,


Ingekomen: 22 Mei 2011 Van: Betty van Leeuwen

Hallo Hanneke en Marius,

Leuk om jullie verhalen te lezen! Dat jullie na 130 km geen zin meer hadden om wat te eten te halen vonden wij niet gek! Wat een afstanden! Maar het geeft je natuurlijk wel moed als je een bordje ziet dat het nog maar 2000 km is!!! We hopen dat jullie goed weer hebben en nogmaals veel fietsplezier!  Doe Wim ook maar de groeten tenslotte hoort hij er nu ook een beetje bij! 

Groetjes, Nico en Betty.


Ingekomen: 22 Mei 2011 Van: Moniek en Jolanda

Hoi dappere fietsers!
Moniek en ik zijn erg onder de indruk van de kilometers die jullie per dag fietsen! We vinden het leuk om jullie verslagen te lezen. Wie weet waar het voor ons ooit toe lijdt. Door jullie enthousiasme, begint het een beetje bij ons te borrelen. Maar wij moeten nog een paar jaartjes wachten. We willen het dan net zo doen als jullie zodra de kinderen meer zelfstandig zijn. Vandaag is Storm 12 geworden, dus wij kunnen nog even. Ik heb trouwens m'n Santos fiets afgelopen donderdag opgehaald. Het is een waanzinnige fiets. Alleen het stuur bevalt me niet, de dealer heeft al een andere besteld. Verder zijn we natuurlijk in afwachting van jullie reisverslagen van afgelopen dagen.

Fiets- en geniet ze groetjes Moniek en Jolanda.


Ingekomen: 21 Mei 2011 Van: Camping Ostana

Zaterdagavond op de camping. Straks ga ik de route ophangen op het bord. We kunnen jullie dan dag voor dag volgen. Hopelijk gaat alles naar wens. Hier op de camping wordt er veel aan jullie gedacht en aan de prachtige prestatie die jullie verrichten. Vanuit ons kantoor wordt er veel naar de site gekeken en we leven mee. Veel succes en geen lekke banden worden jullie toegewenst door;

Gerard en Cora.

Ingekomen: 21 Mei 2011 Van: Willy
Hallo pelgrimgangers, ben je al een beetje aan je zadel gewent? Hier gaat alles goed Yrsan is een echte doerak hoor, als je niet kijkt klimt hij op mijn nieuwe bank en dan kijkt hij echt van dat mag toch? En ik heb mijn tuin met aardappels met van alles en nog wat omheind maar hij snapt niet dat je daar niet mag lopen. En hij vond mijn bed lekker liggen ik kon alles gelijk wassen plus hij is een waterrat elk watertje gaat hij in staan. maar dat geeft allemaal niets het blijft een schatje je hebt hem goed opgevoed. Zo nu ga ik lekker met hem wandelen . Zet hem op he, het is maar een stukkie fietsen.

groetjes Willy.


Ingekomen: 20 Mei 2011 Van: Ria en Christa

Lieve Hanneke en Marius, 

Dag 3 van jullie fietsavontuur. We denken vanaf dag 1 regelmatig aan jullie. Hoe zullen jullie het maken, hoe gaat het fietsen, hoe bevalt het kamperen, vinden wij het weer wel/niet gunstig voor jullie etc. Jullie zijn dus in onze gedachten. Straks gaan wij op weg naar de camping voor het weekend. Wij wensen jullie vanuit Haarlem een goed fiets- en kampeerweekend toe. Zijn benieuwd wat we na dit weekend te lezen krijgen over jullie belevenissen. Veel plezier onderweg en geniet er zoveel mogelijk van. 

Tot schrijfs, Ria en Christa.

Ingekomen: 20 Mei 2011 Van: Serge en Isabelle.

Lieve Marius en Hanneke, 

Wij zullen jullie reis met veel interesse volgen. Wij hopen ook dat dankzij deze trip de Heer de dorst van jullie zielen zal kunnen lessen. Wij bidden ervoor, dat Hij jullie ook beschermt tegen eventuele  onverwachte gevaren.

Liefs,

Serge en Isabelle.


Ingekomen: 20 Mei 2011 Van: Lodewijk

De kop is eraf en de beentjes gaan het werk doen. Wat een tijd, 6 weken. Dat zal een hoop belevenissen opleveren. Leuk om het oer-Hollandse Kinderdijk aangedaan te hebben.

Ik zou zeggen, maak er iets moois van en vooral veel plezier.

Groeten van Lodewijk.

Ingekomen: 19 Mei 2011 Van: Willy

Hoi Hanneke en Marius, 

Hebben jullie al eelt op je achterwerk? Hier gaat alles goed, Yrsan heeft al lekker los gelopen hij luistert heel goed. Zet hem op zou ik zeggen geniet er van, het weer wordt beter. 

Succes hoor, je zusje Willy.


Ingekomen: 18 Mei 2011 Van: Neli en Roelof

Hallo Marius en Hanneke,

Hoe is jullie eerste dag verlopen? Beetje goed weer gehad? We zijn benieuwd naar jullie eerste reisverslag, we hopen dat jullie er genoeg puf voor hebben of liggen jullie nu al  in een  heerlijk comfortabel bedje te snurken? 

Groetjes van de wevertjes.

Ingekomen: 18 Mei 2011 Van: Michiel

Hoi Hanneke en Marius,

Heel veel plezier en goeds gewenst tijdens jullie reis. Ik ga het zeker volgen op jullie website. En Hanneke..ik miste je stijltang in het lijstje....dat kan ècht niet Knipogende emoticon Emoticon  

Groetjes Michiel, collega van Hanneke


Ingekomen: 18 Mei 2011 Van: Els

Dag 1 zit er straks op voor jullie, de kop is eraf. Ga genieten en tot  ziens.

Els,


Ingekomen: 18 Mei 2011 Van: Johan

Hé Marius, 

Heb je site even opgezocht. Dit soort tochten heeft altijd mijn belangstelling. Veel plezier onderweg saam!!!!!

Groet, Johan

Ingekomen: 17 Mei 2011 Van: Ad Markslag
Beste Marius en Hanneke,

Nog een halve dag en dan klinkt voor jullie het startschot. Anita en ik wensen jullie nogmaals heel veel plezier en voorspoed de komende weken. De website is in goede handen... alles is tot nu toe in goed overleg verlopen en het resultaat mag er wezen..... al zeg ik het zelf. De reacties van mensen die jullie een hart onder de riem willen steken blijven binnenstromen dus dat zit wel goed. Ook de kaartjes om te laten zien waar jullie je bevinden is opgelost.  Pomp de bandjes nog even op voordat je naar bed gaat.... We hebben dagelijks contact om informatie uit te wisselen maar laat je laptopje dan niet in een ravijn donderen.... bellen is een stuk duurder.

Groetjes,

Ad en Anita


Ingekomen: 17 Mei 2011 Van: Renate Lentze

Wat een mooie site zeg.... ik wens jou en je vrouw een hele fijne reis toe

Renate Lentze, hwwzorg

Ingekomen: 17 Mei 2011 Van: Els

Hoi hoi,

Ziet er leuk en verzorgd uit, Ik ga jullie zeker volgen zonder zadelpijn hahaha.

groetjes van Els, collega van Hanneke


Ingekomen: 16 Mei 2011 Van: Dick en Helen Bijland

Hoi Hanneke en Marius

Ik wens jullie een hele fijne tocht toe met weinig lekke banden.  En geniet er van en kijk uit met oversteken!

Nogmaals heeeel veel plezier

Dick en Hellen Bijland

Ingekomen: 16 Mei 2011 Van: Jolanda Poelman

Hoi Hanneke en Marius, 

Jullie gaan bijna starten, het wordt nu wel héél spannend!  Nog 2 nachtjes slapen..en dan gaat het echt beginnen. Ik ga jullie zeker volgen. 
Ik ben nog in afwachting van mijn Santos fiets, zodra ik 'm heb zal ik een foto sturen. Slaap lekker, in jullie eigen vertrouwde omgeving.
 

Groetjes, Jolanda Poelman

P.S....Vergeet de ziekenfonds papieren niet, stond niet op jullie lijstje..


Ingekomen: 16 Mei 2011 Van: Ingrid van den Bosch
Hai Hanneke en Marius.

Meid ik besefte mij gisteren dat ik jou persoonlijk geen goede reis meer kan wensen!
Moet woensdag pas weer werken en dan gaan jullie al op pad.
Dan maar via jullie gastenboek.

Fijne en goede reis,voorzichtig en genieten.  Zal je missen op de werkvloer.

Ingrid


Ingekomen: 16 Mei 2011 Van: Heiko en Wally Smid

Dag Hanneke en Marius,

Veel succes, plezier en een geweldige tijd toegewenst. We zullen jullie via de site volgen.

Groet, Heiko en Wally Smid

Ingekomen: 15 Mei 2011 Van: Gezienus en Ineke
Hallo Marius en hanneke: Wij hebben geen outlook, daarom maar naar jullie info adres. Wij wensen jullie ontzettend veel fietsplezier toe, en een behouden terugreis.
En zullen jullie foto''s met veel plezier bekijken, als ze op de site staan.
Met vr.gr.


Gezienus en Ineke Boer


Ingekomen: 15 Mei 2011 Van: Annie en Rolf uit Nunspeet

Dag Hanneke en Marius, 

Via een zwager van ons die jullie plannen op het prikbord op de camping in Rutbeek had gelezen werden we op jullie geattendeerd. Wij, Annie en Rolf (beiden 63 jaar) hebben de zelfde plannen en willen in augustus vertrekken. Uiteraard zullen jullie met belangstelling blijven volgen en wie weet komen er nog nuttige tips!

In ieder geval jullie voorbereiding is goed en jullie hebben een prachtige site gemaakt. 

Heel veel succes, geniet en kom gezond terug.

Annie en Rolf uit Nunspeet


Ingekomen: 14 Mei 2011 Van: Yvonne Dolfing

Wat hebben jullie een prachtige site gemaakt. Ik wens jullie heeft veel plezier, doorzettingsvermogen en romantiek !!!

Ik heb nu al veel respect voor jullie en ga jullie zeker volgen!

Groetjes Yvonne Dolfing

Ingekomen: 09 Mei 2011 Van: Anneke en Egbert

"Wie thuis blijft leert de wereld kennen, wie op reis gaat zichzelf". We hoorden het op de radio, een uitspraak van Bob den Uyl, geloven we. En zo is het maar net. We hopen dat jullie van de tocht en elkaar geweldig zullen genieten. En mocht het even tegenzitten, een net iets te steil colletje.....in bijna elk Europees dorp is wel een kerk en een kroeg, waar je troost, inspiratie en energie kunt bijtanken. Laat dat wierrookvat die hele kerk van Santiago de Compostella door zwaaien! Als jullie tocht net zo mooi wordt als de site......Heel veel plezier!

Anneke en Egbert.

Ingekomen: 08 Mei 2011 Van: Nico en Betty

Hallo Hanneke en Marius, 

Heel erg leuk om alles te lezen, ziet er geweldig uit!

Uiteraard heel veel succes met fietsen ( we hebben er enorm respect voor, en doen het jullie niet na!!!) Veel plezier en we gaan jullie volgen!

Groetjes, Nico en Betty


Ingekomen: 04 Mei 2011 Van: Ali Lekkerkerker

Hallo Hanneke en Marius, 

Mooie presentatie heb je gemaakt Marius. Heb het met interesse gelezen. Veel plezier  goede reis. Zal jullie volgen. 

Groetjes Alie

Ingekomen: 27 April 2011 Van: Chantal Schraag

Hallo Marius en Hanneke, 

Ik heb naar jullie site gekeken en vind ‘m heel mooi !! 

Ik wens jullie een geweldige reis toe en blijf de site zeker in de gaten houden. 

Groetjes Chantal Schraag


Ingekomen: 26 April 2011 Van: Marjan en Peep

Beste buren, 

Wat een mooie website, en dat is nog maar de voorpret! Kun je nagaan hoe het is als jullie eenmaal vertrokken zijn.
We zijn erg benieuwd naar jullie wederwaardigheden en zullen vaak inloggen om jullie te volgen.
Veel plezier! 

Groetjes van Marian en Peep

Ingekomen: 22 April 2011 Van: Wiebe

Hallo Marius en Hanneke, 

Toen ik Marius op 8 april ontmoette was het een andere man. Wat een sportschool en de ambitie van een lange fietsreis al niet met een mens kan doen. Dat is heel wat anders dan ondernemingsraadswerk en bondswerk. Het lijkt mij gezonder voor lijf, leden en de geest niet te vergeten.
Zal regelmatig met belangstelling jullie reisverslag lezen. Wens jullie veel plezier, afzien en pijn in het lijf. Dan weet je zeker dat je leeft.

Groeten en fiets met plezier

Wiebe


Ingekomen: 18 April 2011 Van: Eric van de Vakantiefietser

Lekke band? Gekibbel met elkaar? Zadelpijn? Je mag bellen hoor!

Het was leuk jullie op weg te helpen. Maar nu moeten jullie het helemaal alleen doen. Zet hem op.

Buen viaje. 

Eric en collega´s van De Vakantiefietser

Ingekomen: 01 April 2011 Van: Ad en Anita
Hallo Hanneke en Marius,

Zoals te zien zijn jullie online met je website voor jullie fietstocht naar Santiago de Compostella. Wij wensen jullie heel veel succes en een geweldige tijd de eerstkomende 6 weken.

We zullen vaak inloggen om te zien hoe jullie vorderen en waar jullie zijn. Mooie site trouwens en erg informatief.. je hebt er wel erg veel werk van gemaakt !!!!

Groetjes, Ad en Anita