Welkom op het gastenboek van Marius en Hanneke met betrekking tot hun reis van Sevilla naar Santiago de Compostella
over de Via de la Plata:

Wil je een reactie plaatsen in het gastenboek:

Klik dan HIER en onze webmaster zal er voor zorgen dat het zo spoedig mogelijk geplaatst wordt.

 

Ingekomen: 10 Juni 2012 Van: Jesús en Annetta Pizarro González

Hallo Hanneke en Marius, 

Van wie krijgen jullie dit mailtje?  Juist! Van diegenen die op jullie 'camino' kwamen, op de 'ruta de la plata'. In de restaurantjes in Zarza de Granadilla (gisteren) en Béjar (vandaag).  Toeval?  Ik (Annetta) geloof niet in toeval….  Jullie en Jesús werkten samen in Parnassia. In Rosenburg aan de Alberdastraat werkte Jesús 24 jaar lang tot 1999.  Ik heb van 1981 tot 2001 bij Solidaridad - een ontwikkelingsorganisatie voor Latijns Amerika - gewerkt. Dus niet in de zorg, hoewel het wel iets met zorg te maken had en heeft. We hebben veertig jaar in Den Haag gewoond (wijk Leyenburg) en nu sinds zes jaar met veel plezier in Leidschendam. Heerlijk rustig. We reizen sinds 1988 met een camper door Spanje en kennen het land goed. Van één van jullie foto's zien we dat jullie ook in Trujillo waren. De bakermat van de Pizarro's, de achternaam van Jesús. Leuk om jullie site te lezen. We kwamen 'thuis'  hier bij de zus van Jesús en meteen de laptop aangezet.  Ook voor de contacten met het thuisfront. We hebben één dochter, Carmen en drie kleinkinderen. Anouk van 21 en de tweeling Martijn en Elodie van 17.

Succes gewenst op jullie pelgrimstocht en het allerbeste. 

Saludos, Jesús en Annetta Pizarro González


Ingekomen: 07 Juni 2012 Van: RobD [dolfing@xs4all.nl]

Marius en Hanneke,

Gefeliciteerd met het behalen van de finish, wat een topprestatie !

Rob en Yvonne Dolfing


Ingekomen: 07 Juni 2012 Van: Leo en Wilma Hordijk [ljhordijk@casema.nl]

Hallo Marius en Hanneke, 

Jullie verdienen veel respekt. Ik kan niet wachten je sportkuiten te mogen bewonderen Hanneke. Tot snel in Parnassia, 

groeten, Leo


Ingekomen: 07 Juni 2012 Van: etates@hetnet.nl

Beste Marius en Hanneke, 

Zo, eindelijk weer in Compostella aangekomen na een lange, vermoeiende, barre, maar zo te lezen ook weer enerverende reis. En het wierookvat door de kerk zien zwaaien, zodat jullie weer kunnen denken aan afzwaaien als pelgrimsgangers en langzaam terugkeren naar die andere wereld van Den Haag en werken en al die gewone dingen.Het was voor ons weer een feestje om de verslagen te lezen en de foto's te zien. Begin maart zijn we teruggekomen uit Spanje en hebben april en mei in Frankrijk gewerkt bij Creuse Nature. Nu zitten we lekker even bij te komen.....(pffff...) aan de Atlantische kust bij Royan. 

We zien jullie straks wel weer in Enschede. Geniet er nog even van en tot gauw, 

Anneke en Egbert


Ingekomen: 04 Juni 2012 Van: Beatrice Fest [bfest@zeelandnet.nl]

Hoi Marius en Hanneke,

 

Zo, jullie zijn er bijna! Geniet van de laatste dagen voor je je einddoel bereikt!

Kijk eens wat wij op vakantie tegenkwamen??

 

 

groeten Beatrice.

Ingekomen: 31 Mei 2012 Van: Martin Hollering [MartinHollering@InnerSolution.nl]

Hoi Hanneke en Marius, 

vanuit Twello wensen we jullie beiden een mooie fietsavontuur toe...  Het is alweer een aantal jaren geleden dat wij elkaar op de Taliade hebben ontmoet............... Als jullie weer terug in het vaderland zijn moeten we snel iets afspreken om bij te praten. 

Groetjes, Betty en Martin Hollering.

Ingekomen: 30 Mei 2012 Van: Betty van Leeuwen [b.vanleeuwen@parnassia.nl]

Hoi Hanneke en Marius, 

Geweldig hoe jullie dat allemaal doen!!! Fietsen met een forse tegenwind, temperatuur verschillen vanaf 44 graden tot heel koud. Je moet er wel goed tegen kunnen. Maar jullie zijn bikkels!!! Leuke verhalen, al zie ik die slang op de weg en die blauwe Eksters die op je hoofd landden niet zo zitten!!!!!

We hopen dat het weer beter met Marius gaat en veel succes en plezier verder. 

groetjes, Nico en Betty

Ingekomen: 30 Mei 2012 Van: Trudi Koehler [g.koehler@parnassia.nl]

Hallo Hanneke en Marinus; 

Afzien hoor met die grote temperatuursverschillen en met het klimmen en dalen, ik lees de verslagen regelmatig, maar stuur nu maar eens een berichtje. Nog veel plezierige kilometers  verder en genieten doen jullie wel.

groetjes Trudi.

Ingekomen: 29 Mei 2012 Van: Elly Dries [e.dries@parnassia.nl]

Hallo Hanneke en Marius, 

Wat een geweldig avontuur en wat een doorzettingsvermogen! Ik lees natuurlijk alle reisverslagen en wens jullie vanachter de computer en dienstlijst ( wat een burgerlijk bestaan) een fantastische reis toe. 

groetjes Elly ( collega Parnassia).


Ingekomen: 24 Mei 2012 Van: Leo en Wilma Hordijk [ljhordijk@casema.nl]

Hoi hanneke, 

Ik heb beloofd je op de hoogte te brengen als ik opa zou zijn geworden.......en ja hoor eindelijk is Esmee Feline geboren. Op 23 mei. Gezond en wel en 8 pond schoon aan de haak. 

groetjes, Lianne en Leo.


Ingekomen: 24 Mei 2012 Van: Willy [h.zoeteman@wxs.nl]

Hoi hanneke en Marius, jullie hebben al een aardig ritje achter de rug niet te hard fietsen hoor anders zijn jullie er veel te vlug. Het weer is lekker warm hier bij jullie ook denk ik he!? Ik zit thuis lekker ziek te wezen nou ja lekker, ik heb bronchitis volgens de huisarts,ik wordt helemaal dol van dat hoesten.

Hopelijk zijn jullie gezond......! Veel plezier hoor,groetjes willy.

Ingekomen: 23 Mei 2012 Van: Ria Rijntjes [c.rijntjes1@chello.nl]

Ha, lieve fietsfanaten, 

Wat goed dat jullie met een volgende uitdaging van start gegaan zijn. Wij lezen jullie verslagen geregeld en genieten van de mooie foto’s. Jullie doen weer een hoop ervaringen en indrukken op. Geniet van deze vrijheid samen. 

Ria en Christa

Ingekomen: 22 Mei 2012 Van: Roelof en Neli [roelof.neliwever@hetnet.nl]

Hallo Marius en Hanneke, 

Wat weer een mooie verslagen en foto’s. We blijven het knap vinden wat jullie ondernemen. We missen jullie wel op de camping, het was daar de afgelopen dagen ook weer heerlijk weer, dus genieten geblazen. Nog veel plezier onderweg en houd ons op de hoogte! 

groeten van Roelof & Neli, Ilona en Mariëlle.

Ingekomen: 19 Mei 2012 Van: Betty van Leeuwen [b.vanleeuwen@parnassia.nl]

Hoi Marius en Hanneke, 

Het is weer heel leuk om jullie reis verslagen te lezen! Zo te lezen is het erg warm dus stuur maar een beetje zon deze kant op! Wat een avontuur weer, jullie maken leuke dingen mee! Hebben jullie die heerlijk ham al geproefd? 

Groetjes en veel plezier, Nico en Betty.

Ingekomen: 18 Mei 2012 Van: Ton van Oirschot [tonvanoirschot@home.nl]

Hallo Hanneke en Marius, 

Even een berichtje uit Helvoirt, Jullie weten dat wij degenen zijn van het e-mail contact via Santiago.nl. Leuk om jullie verhalen te lezen, het lijkt wel of we op de Camino Frances zitten. Als wij dit zo lezen en de foto's zien, nou dan kunnen wij bijna niet wachten om te vertrekken. Wij starten op 31 mei vanuit Sevilla en zullen jullie reisverslagen zolang mogelijk lezen, totdat we (bij wijze van spreken) naar het vliegveld vertrekken.  

Wij wensen jullie een Bueno Camino, GENIET er van. 

Groetjes,

Ton en Hennie

Ingekomen: 16 Mei 2012 Van: Peter Jongh Visscher [peter.jv@quicknet.nl]

Beste Marius en Hanneke, 

Net terug van de via de la plata wilde ik jullie ook volgen, maar helaas nog geen verslagen. In mijn eerste verslag schreef ik zelf al geen internet op de via de la plata, over komt jullie dat ook of is er iets anders aan de hand. Als jullie nu een paar dagen op weg zijn zal het klimmen al wel in de been zitten. Veel plezier en geniet van de mooie omgeving waar je door heen fietst. 

Met vriendelijke groet,

Peter Jongh Visscher

Ingekomen: 14 Mei 2012 Van: Darmi Ni Wayan [d.nwayan@parnassia.nl]

Hallo Hanneke en Marius, 

Wij wensen jullie vanuit onze late dienst een hele fijne fietsvakantie en geniet van de natuur. Wij volgen jullie vanuit het werk. 

groetjes darmi en marjo.

Ingekomen: 12 Mei 2012 Van: Leo en Wilma Hordijk [ljhordijk@casema.nl]

Hoi Hanneke en Marius, 

Ik wens jullie heel veel plezier en mooi weer toe. ps: nog geen opa!!

groeten, Leo.


Ingekomen: 12 Mei 2012 Van: Stan en Nelly [bosschekamp@hetnet.nl]

Hallo Hanneke en Marius,

Net terug van een vakantie in Duitsland waar we een gedeelte van de Lahnradweg gefietst hebben krijgen we een Email dat jullie al onderweg zijn.  We wensen jullie een hele mooie fietstijd in Spanje. Het acclimatiseren zal wel een paar dagen kosten, maar met de drive die we bij jullie vorig jaar onderweg gezien hebben moet dit een geweldige reis worden.  De GPS waar we jullie vorig jaar soms door een stad konden loodsen hebben jullie nu zelf bij je. Dus gaat het nog sneller!!! . We zijn stiekum wel een beetje veel  jaloers op jullie, maar ja de leeftijd gaat een rol spelen.  Wij doen een stapje terug, maar wij hopen jullie op jullie fietsreis in Zuid Frankrijk in Bedoin op camping Belezy  te ontmoeten. Dan fietsen we samen de Mont Ventoux. Marius en Hanneke we wensen jullie een hele fijne fietsvakantie met  veel goed fietsweer, en wij zullen ongetwijfeld jullie reisverslag volgen.

Stan en Nelly.


Ingekomen: 12 Mei 2012 Van: Willy [h.zoeteman@wxs.nl]
Hoi lieve zus en zwager, jullie vliegreis zal er al opzitten nu het andere stukkie nog, heel veel succes hoor zet hem op!

p.s ben naar de libelle zomerweek geweest met je andere zus,was leuk hoor. houwdoe maar weer.

Willy.


Ingekomen: 11 Mei 2012 Van: RobD [dolfing@xs4all.nl]

Hallo Marius en Hanneke, 

Jeetje wat stoer om weer aan een mooie tocht te beginnen. Ik bewonder jullie doorzettingsvermogen! Irsan gedraagd zich vanaf het eerste moment super, of hij nooit anders gewend is, wat een lieve hond zeg, luistert prima en trekt niet aan de riem. Het is voor mij dus alleen maar genieten. Wens jullie een fijne vakantie, ik blijf jullie volgen. 

groetjes Yvonne.

Ingekomen: 11 Mei 2012 Van: Betty [bettyvanleeuwen@hotmail.com]

Hoi  Marius en Hanneke, 

Heel veel fietsplezier! Aan het weer zal het niet liggen want dat is heerlijk! We zijn net terug uit Barcelona en hebben er enorm van genoten!

Het moet natuurlijk ook niet te warm zijn, maar zo is het net goed! We gaan jullie weer op de voet volgen en de reisverslagen lezen! 

Groetjes en succes, Nico en Betty.

Ingekomen: 11 Mei 2012 Van: "Egbert en Anneke" egberttates@hetnet.nl

Opnieuw op de fiets!! We gaan jullie weer volgen!

Veel succes en plezier.

Anneke en Egbert.


Ingekomen: 11 Mei 2012 Van: Robin van Lith [R.vanlith@louwmangroep.nl]

Goedemorgen stoere sportievelingen,

Inmiddels al op reis maar toch een klein berichtje. Heel veel plezier, geniet van de vakantie. Ik ga duimen voor mooi weer! 

Groetjes, Robin.


Ingekomen: 10 Mei 2012 Van: Bart en Mieke [bartwithaar@hotmail.com]

Dag Marius en Hanneke,

Geweldig dat jullie aan deze tocht beginnen. Vorig jaar hebben wij in het kader van een ronde door heel Spanje de Via de la Plata gevolgd van Sevilla tot Salamanca en we weten dus dat jullie opnieuw een prachtige route gaan volgen. De tijd van het jaar is ook prima, want later wordt het wel erg heet in deze contreien. We wensen jullie een prachtige tocht waarop je weer heel veel indrukken zult opdoen.

Bart en Mieke Withaar.